Очилата с допълнена реалност са готови да направят премиерата си.Години

...
Очилата с допълнена реалност са готови да направят премиерата си.Години
Коментари Харесай

Magic Leap представят крайната версия на очилата си още това лято

Очилата с допълнена действителност са подготвени да създадат премиерата си.
Години наред Magic Leap обещаваха да донесат AR прекарване, което наподобява като излязло от научно-фантастичен филм. Този дебют се отлагаше и отлагаше, и не бяха инцидентни спекулации, че може би става за следващия балон, приближаващ от Силициевата котловина. Но с милионите долари поддръжка и сериозен екип, Magic Leap ще покажат финалната версия на продукта си, а партньорството им е това начинание, с компания от ранга на AT&T би трябвало да служи за отзив за сериозността на Magic Leap.

Magic Leap One Create Edition ще имат в основата си технология на Nvidia – Tegra X2, което да направи ненужно наличието на спомагателен хардуер – като мощна компютърна система. Очилата ще се нуждаят от в допълнение устройство с името LightPack. Заедно с това идва SoC системата Parker с две ARM A57 процесорни ядра, профилираното CPU ядро Denver, който обитава 256 CUDA ядра на графичния процесор Pascal.

По отношение на софтуера, очилата ще разчитат на 64-битова Линукс дистрибуция с името Lumin. Що се отнася до оперативната памет, Magic Leap не разкриват какъв брой ще е тя, само че споделиха, че до момента никой разработчик не се е оплакал от нейния размер. Няма изясненост и към батерията, само че както и VentureBeat напомня, компанията разгласи „няколко часа“ работа без спиране.

По отношение на поддържаните графични стандарти, Magic Leap дава обещание поддръжка за OpenGL 4.5, OpenGL ES3.1 и Vulkan. Осигурена е и цялостна поддръжка за Unity и Unreal Engine 4.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР