Очигава пристигна в LA с полет на Scandinavian Airlines на

...
Очигава пристигна в LA с полет на Scandinavian Airlines на
Коментари Харесай

Руски пътник без билет се „почерпи със самолетна храна“, след като се качи на борда на полета Копенхаген за LA без билет или паспорт, казва ФБР

Очигава дойде в LA с полет на Scandinavian Airlines на 4 ноември, само че не беше в описите на пасажерите и беше заключен от този момент.

Полетният екипаж сподели по време на политане, че той е бил на седалка, предопределена да бъде незаета, и по-късно сменя местата си няколко пъти, до момента в който се пробва да приказва с хора - множеството от които го пренебрегват, съгласно ФБР.

Той яде „ две хранения по време на всяко хранене и в един миг се опита да изяде шоколада, който принадлежеше на членовете на кабинния екипаж “, се споделя в жалбата.

Граница чиновници откриха нещо, което изглеждаше като съветска и израелска идентификация, само че без паспорт - като се изключи отчасти изображение на един на телефона му, което не показваше фотографията му.

Мениджър на Scandinavian Airlines по-късно ревизира листата с пасажерите и разбра полетът е бил " плюс едно ", съгласно ФБР.

Прочетете още:
Звездата от Brooklyn Nine-Nine умря на 61 години
Надеждата на републиканците „ чу по какъв начин уринира “ по време на пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР