Очевидци съобщиха, че самолет е паднал върху жилищна сграда в

...
Очевидци съобщиха, че самолет е паднал върху жилищна сграда в
Коментари Харесай

Самолет падна върху жилищна сграда в Русия ВИДЕО

Очевидци оповестиха, че аероплан е паднал върху жилищна постройка в Ейск, Краснодарски край. Спешна помощ е на място.

Според ТАСС разрушилият се аероплан се допуска, че е боен. Очевидци описаха, че машината се е врязала в къща на улица „ Комунистическа “. По думите им коли за спешна помощ и пожарникари идват от целия град на мястото, във въздуха се виждат хеликоптери.

Междувременно съветското министерство на защитата оповестява, че аероплан Су-34 се е разрушил при нанагорнище за подготвителен полет от военното летище на Южния боен окръг.

При набиране на височина за иплънение на учебно-тренировъчен полет от военно летище аероплан СУ-34 е претърпял повреда, заяви Риа Новости.

⚡️In Yeysk, the plane crashed on residential buildings.
Russian military correspondents write that the Su-34 of the 277th regiment fell. On the video - explosions of ammunition.????????
— Arthur???????????? (@AArturUA)

По данни на отчета на съветските управляващи водачите са съумели да катапултират. Причина за случая е запалване на единия от моторите при политане. 

 

Губернаторът на Краснодарския край замина за мястото на злополуката. В непосредственост е търговски център " Меотида ", само че той и други обществени обекти в града не са наранени, оповестиха от местните власти.

Оцелелите водачи споделиха, че повода за злополуката е запалване на един от моторите по време на политане. На мястото на злополуката се е запалило горивото на самолета, се казва в съобщението на Министерството на защитата.

Телеграм каналите разгласяват фотоси и видео от мястото на злополуката. Площта на пожара в жилищна сграда е 2000 квадратни метра.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР