Очевидно вече сме в предизборна кампания, след като ПП се

...
Очевидно вече сме в предизборна кампания, след като ПП се
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Очевидно вече сме в предизборна кампания, след като ПП се упражняват върху пътища

Очевидно към този момент сме в предизборна акция, откакто Политическа партия се упражняват върху пътища. Това е добре познатия рефрен на тяхното предизборно говорене. Това сподели по време на брифинг министърът на районното развиване и благоустройството в оставка Гроздан Караджов.

„ Пресконференцията в Министерски съвет не е нищо повече от един презрян опит на Кирил Петков и на " Продължаваме Промяната " да трансферират казуса от болната глава на хубавичко “, уточни Караджов.

„ Не АПИ анулира публичните поръчки за поддръжка на пътища. Те бяха анулирани вследствие на обжалване на самата документална процедура ", сподели още той.

" Хем прислугвам мафията, хем слагам рестриктивни условия. Виновен за тези условия е Кирил Петков. Точно в неговия кабинет, бяхме в неговия кабинет, когато те упорстваха да има оптимални рестрикции. Спомняте си по какъв начин сме се разправяли за 60/40, 80/20 и другите условия за поръчките. Ето го резултата от намесата на министър-председателя в поръчките на АПИ ", добави още Караджов.

" Кой е кръгът към Петков, който има интерес от контрола върху заплащанията на АПИ, тъй като и до ден-днешен министър председателят управлява тези заплащания ", съобщи Караджов.

" От претекстовете излиза наяве, че тези условия, които сме показали в тях са извънредно рестриктивни и в изгода извънредно и единствено на страната. В случая сме защитили държавния интерес, което съгласно Комисия за защита на конкуренцията е прекалено и нарушава разпоредбите на конкуренцията, само че да защитаваш интереса на страната и да търпиш обвинявания, че помагаш на мафиотските крадливи компании - както ги назовава Кирил Петков, това ще е някаква страшна инвенция в историята да съм направил - хем да ги лимитирам, хем да ги търпя ", разяснява Караджов.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/345093987832277
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР