Очевидно в трактовката на руския президент, той е лисицатаРусия ще

...
Очевидно в трактовката на руския президент, той е лисицатаРусия ще
Коментари Харесай

Владимир Путин се подигра жестоко на Европа

Очевидно в трактовката на съветския президент, той е лисицата
„ Русия ще каже “мръзни, мръзни, вълча опашко “ в отговор на опитите да й бъдат наложени непознати условия в областта на енергетиката “, безапелационен бе президентът Владимир Путин в границите на изявление на Източния стопански конгрес (ИИФ) във Владивосток, предаваТАСС.



Той означи, че страната му е подготвена да извърши напълно договорните си отговорности, само че не е подготвена да се поддава на напън и да се съгласява с условия, които са в несъгласие с договорите и са неизгодни за нея.
Категоричен е, че следователно не им остава друга опция, с изключение на да се откажат да доставят енергийни запаси, отбелязва уеб сайтът bg-voice.cоm.

“Но в случай че някой се опита да ни наложи нещо, желая да отбележа, че тези, които ни постановат нещо, не са в положение да ни диктуват волята си. А на нас ни остава единствено едно: както се споделя “мръзни, мръзни, вълча опашко ” в една известна съветска приказка ”, означи президентът.

“Болен здрав носи ”, само че в съветската версия, е приказката, в която участва този откъс. В приказката се споделя за доста хитра лисица и малоумен вълк. Лисицата предиздвикала вълка да повярва, че като потопи опашката си в реката ще може да улови риба. Докато опашката на вълка замръзвала, лисицата се подигравала с думите “мръзни, мръзни, вълча опашко ”.

В трактовката на съветския президент евентуално Русия е лисицата, а Европа – излъганият вълк.
Източник: standartnews.com
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР