Очевидно в последно време моделът и инфлуенсър Алекс Богданска си

...
Очевидно в последно време моделът и инфлуенсър Алекс Богданска си
Коментари Харесай

Скандал! Алекс Богданска се взе за много важна! Вижте какво си позволява!

Очевидно напоследък моделът и инфлуенсър Алекс Богданска си е повярвала толкоз доста, че се е взела за прекомерно значима. Прави усещане, че напоследък на някогашните съпрузи Петканови не им върви доста на пътя.  Само преди няколко дни Даниел Петканов изрева от експанзия на пътя, в която несъмнено той също има заслуга, освен това немалка. След него и някогашната му брачна половинка Алекс Богданска се похвали с „ тествания “ на пътя – сдобила се е с санкция, освен това следващата. В обществените мрежи Алекс Богданска бе попиляна поради наглостта й да се жалва в мрежата от случилото се. 
Припомняме, че тя се похвали на стори, че не е тя, в случай че не й сложат скоба на колата най-малко един път в седмицата. В същото време прави усещане, че на суитчъра й на кирилица е изписано „ Бунт “. Това надалеч не е първият път, в който Алекс Богданска се хвали с погрешно паркиране и в следствие се е сдобила с жълта скоба на автомобила си. 
Оплакването й обаче даде мотив на огромна част от почитателите й да я подиграят, че наподобява инфлуенсърството я е научило да не заплаща за нищо и в този момент сърце не й дава да пусне СМС за синя или зелена зона. Предвид обстоятелството, че неотдавна се върна от работен ангажимент в Лондон, откъдето е прибрала стабилен хонорар, надали 30 лв. за скоба могат да я съборят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР