Очевидно служебното правителство има воля за решаване на задачите пред

...
Очевидно служебното правителство има воля за решаване на задачите пред
Коментари Харесай

Политолог: Служебното правителство ще помогне на Радев за втори мандат

Очевидно служебното държавно управление има воля за решение на дилемите пред него - изборите и осветляване на нередностите на ръководството на ГЕРБ. Това разяснява политологът Петър Чолаков. Според него не могат да бъдат определяни като политическа чистка кадровите промени в министерства и организации.
" В ГЕРБ имат чувството, че макар че са първа политическа мощ, обществото има непоносимост към модела ГЕРБ-ДПС. Основното им терзание е, че мъчно биха могли да се завърнат през парадния вход във властта. Това обаче не значи, че е невероятно, не би трябвало да бъдат подценявани и отписвани ГЕРБ и самият Бойко Борисов ", изясни Чолаков.
 Асен Василев: 57.1 млн. лева ще костват предварителните парламентарни избори Асен Василев: 57.1 млн. лева ще костват предварителните парламентарни избори
57,1 млн.лв. ще костват предварителните парламентарни избори. Това разгласи на брифинг служебният министър на финансите Асен Василев, представен...
Политологът прегледа догадка, съгласно която 46-ият парламент още веднъж не излъчва държавно управление и президентът би трябвало още веднъж да назначи нов длъжностен кабинет:
" Старото служебно държавно управление няма по какъв начин да остане автоматизирано. Ако се стигне до ново служебно държавно управление на Румен Радев, не би било добре за страната, тъй като е добре да има постоянно държавно управление, само че не всичко да бъде трансферирано върху президента ".
Чолаков уточни, че в случай че 46-ото Народно заседание " се окаже ялово ", това ще даде подтик на други политически обединения, които са останали отвън Народното събрание, само че ще има отчаяние от така наречен партии на митинга.
Според него главната задача, която си е сложил Радев с назначението на служебния кабинет, е възобновяване на законността в България.
 Димитър Луджев: Няма метод Бойко Борисов да се върне на власт Димитър Луджев: Няма метод Бойко Борисов да се върне на власт
" Първата задача на едно държавно управление след ръководството на ГЕРБ е да разбие машинарията, с която Бойко Борисов и неговата клика господствах...
" Високото доверие в служебното държавно управление би могло да има позитивен резултат и върху кандидатурата на Румен Радев за втори президентски мандат ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР