Очевидно съм родена, за да правя това. Всичко друго не

...
Очевидно съм родена, за да правя това. Всичко друго не
Коментари Харесай

Отварачката се завърна само 6 месеца, след като прекрати кариерата си

„ Очевидно съм родена, с цел да върша това. Всичко друго не ми носи тази приятност и обич ”, призна Отварачката

Мария разгласи, че се завръща към музиката с шлагера на Цветелина Янева от 2012 година „ Хайде, откажи ме ”. Новината Отварачката разгласи преди дни с огромно неспокойствие. Пролича и по постовете – видеа от записа в музикалното студио, фотоси, отново от там, та дори и на колене, в тил с акцент на дупето й, лайф от колата след записа, в който изясни нетърпението си да снима клип и да запее отново в нощните заведения.

„ Очевидно съм родена, с цел да върша това. Очевидно в него съм най-хубава. Всичко друго, каквото и да върша, не ми носи тази приятност и тази обич ”, показа Мария. И с цел да не остане подозрение, че възобновява кариерата си, която сякаш приключи в края на юли предходната година, тя разгласи ново начало. Надявала се да предстоят единствено хубави моменти и нови срещи с почитателите, когато отворят заведенията, с цел да се забавляват, „ както беше в миналите времена ”.

Мария се чувствала като на първи запис , когато влезнала в музикалното студио да изпее шлагера на колежката си. Толкова била екзалтирана. „ Всяко нещо си знае времето и си има своята причина ”, показа още фолкдивата за завръщането си. Тя благодари няколко пъти на Цветелина Янева, че й е разрешила да изпее „ Давай, разплачи ме ”. Това й е „ най-любимата ария от всички попфолк песни ”, акцентира Мария. Тя била впечатлена от баладата още, когато Цветелина я показала през 2012 година „ От тогава постоянно съм си мислела какво щеше да бъде, в случай че е моя ”, призна Мария и отново благодари за „ мощния другарски и колегиален жест ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР