Очевидно популярността на Карлос Алкарас в Испания нараства с всеки

...
Очевидно популярността на Карлос Алкарас в Испания нараства с всеки
Коментари Харесай

Алкарас и Кареньо Буста ще изиграят демонстративен мач в Мурсия


Очевидно известността на Карлос Алкарас в Испания нараства с всеки минал ден. Това не е по никакъв начин изненадващо поради обстоятелството, че младежът, който от години е апетитен за правоприемник на Рафаел Надал, приключи сезона като първенец на US Open и най-младият №1 в историята. Възпитаникът на Хуан Карлос Фереро е решил да се отблагодари за поддръжката и ще направи ранен коледен подарък на своите съграждани.

Marca оповестява, че на 23 декември Алкарас и Пабло Кареньо Буста ще изиграят показателен мач в Мурсия. Организаторите са търсили оборудване с допустимо максимален потенциал и затова дуелът ще се организира на локалната бикоборска сцена, която побира 15 хиляди фенове.

Фактът, че Алкарас е избрал Кареньо Буста за собствен конкурент в демонстративния дуел надали изненадва почитателите на испанския тенис. Освен че са съотборници в националния отбор, двамата в никакъв случай не са криели, че са в доста положителни връзки и постоянно упражняват дружно. Тази година те се изправиха един против различен два пъти, като и двата мача приключиха с победа за Алкарас – първо в мача за купата в Барселона, а по-късно и на четвъртфинала в Базел.

Алкарас към момента не е разкрил в кой от ATP 250 шампионатите в Австралия ще вземе присъединяване преди Australian Open. До момента е известно, че испанецът ще се изяви в две демонстративни съревнования – на 17 декември ще се изправи против Франсис Тиафо или Андрей Рубльов на полуфинала в Абу Даби, а в интервала 10-12 януари ще изиграе два мача на Kooyong Tennis Classic.

От своя страна Кареньо Буста ще бъде част от състава на Испания за започващия на 29 декември United Cup. Освен него в отбора на иберийците са още Рафаел Надал, Алберт Рамос-Винолас, Давид Вега Ернандес, Паула Бадоса, Нурия Паризас Диас и Джесика Бузас Манейро.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР