Очевидно опитите за пълзящ преврат в страната са налице -

...
Очевидно опитите за пълзящ преврат в страната са налице -
Коментари Харесай

Спас Гърневски: Опитите за пълзящ преврат у нас са налице

Очевидно опитите за пълзящ прелом в страната са налице - като тръгнем от изказванията на президента по всевъзможни мотиви, да се стигне до президентска власт и оттова с премахване на ГЕРБ от власт при някакви избори. Което 75% от хората знаят, че е невероятно. Така е от година и половина, офанзива от първия ден - преди председателството, по време, след председателството. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски, представен от Канал 3.

По мотив новия план на Българска социалистическа партия, наименуван Визия за България, който социалистите демонстрираха в НДК през днешния ден, някогашния кмет на Пловдив отсече: " Комунизмът се пребоядиса, направи 20-годишен престъпен преход, комунистите приватизираха и разграбиха страната, в този момент желаят нов китайски вид социализъм ".

По думите му ръководещите извършват доста добре програмата си, която е подписана и от съдружния сътрудник Обединени патриоти.

" Според мен съдружните сътрудници са подписали един доста сериозен контракт за 4-годишно ръководство и те би трябвало да го съблюдават ", сподели Спас Гърневски във връзка прехвърчащите искри измежду Оперативна програма.

" Във финансово положение страната е извънредно добре - и като задължения, които имаме, и като фискален запас. Така че в случай че продължи по този път и с сполучливо привличане на нови вложители, със опазване на данъчната ни политика, данните демонстрират, че към 2022 година със сегашната данъчна политика наклонността е да имаме 77% стопанска система на ярко в България ", посочи Спас Гърневски, като цитира данни на бизнеса.

" Защото основата на една данъчна политика е да даде оня показател на осветляването на стопанската система. Светлата стопанска система, а не сивата, дава развиването. При 64% стопанска система на ярко към 2010 имаме спад единствено при ръководството на Орешарки ", добави депутатът от ГЕРБ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР