Очевидно не сме успели да стигнем до достатъчно хора и

...
Очевидно не сме успели да стигнем до достатъчно хора и
Коментари Харесай

Акад. Денков: Ако получим мандата, ще направим всичко възможно да намерим партньори

" Очевидно не сме съумели да стигнем до задоволително хора и да им разкажем защо в действителност се борим и каква е изгодата за тях. Очевидно този роман не е стигнал до задоволително хора. Те са предпочели други политически сили, тъй че такава е обстановката. При тези избори можем да бъдем градивна съпротива ", коментира акад. от " " в " Денят ON AIR ".

Той посочи, че имат европейска ориентировка, борят се с корупцията, имат обществени задължения към хората и поддържат бизнеса. Бившият учебен министър разясни, че могат да договарят с партиите, които са подготвени да поддържат европейска ориентировка и ясна ефективна битка с корупцията. 

" Причината, поради която споделяме, че ще бъдем съпротива, е че партиите, които се показват като евентуални сътрудници, нито ГЕРБ, нито Движение за права и свободи ги интересува битката с корупцията. Оттам нататък няма по какъв начин да се решат и другите проблеми. Как ще поддържаме бизнеса като се знае, че тези две партии го притискат извънредно тежко ", сподели още акад. Денков пред Bulgaria ON AIR.

По думите му макар компликациите предходната година " " е съумяла да сформира държавно управление, а в този момент чакат същото и от " тези, които завоюваха изборите ". Той акцентира, че държавното управление е паднало поради дейностите на " ИТН ".

" Ако получим мандата, ще създадем всичко допустимо да намерим сътрудници, които да застанат зад тези вероятни цели. Ако има над 120 индивида и има по какъв начин да се работи по тази стратегия, може и да стане държавно управление. С " Демократична България " ние имаме доста близки визии по всичко, с изключение на по това къде е границата сред фискална дисциплинираност и обществени ограничения. Там е въпрос на баланс, полемика и намиране на вярно решение. Така че аз не чакам никакви съществени концептуални проблеми. По отношение на Българска социалистическа партия - ние работихме с тях задоволително, с цел да забележим, че когато става дума за значими решения, в действителност те вземат участие или се дистанцират по подобен метод, че да не блокират целия развой ", изясни акад. Денков. 

Според него Борисов е блокирал ГЕРБ и България, а двете имат доста по-голям капацитет. Ако Борисов и обкръжението му си тръгнат от политиката, всички ще спечелим от това, счита някогашният министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР