Очевидно наследниците на Гинка Станчева са побързали да се избавят

...
Очевидно наследниците на Гинка Станчева са побързали да се избавят
Коментари Харесай

Покъщнината на Гинка Станчева се разграби на битака

Очевидно наследниците на Гинка Станчева са побързали да се избавят от персоналните й движимости, изнасяйки ги от жилището й едвам два месеца след нейната кончина.

 

Покъщнината на звездата от фестивала в Кан, била стоварена на столичния битпазар. Макар първите купувачи и продавачи да вървят още по тъмна доба, даже и с фенерче излиза наяве, че струпаните на земята движимости не са на инцидентен човек.

 

Колекционер споделя, че първо разпознал по книгите от персоналната библиотека, че става въпрос за актьорското семейство Гинка Станчева и Пейчо Пейчев, които уви към този момент не са сред живите. Отначало разкрил книги с посвещения към тях, след което попаднал и на видеокасети с присъединяване на Гинка Станчева в излъчвания.

 

Оглеждайки всичко, е съвсем уверен, че красивите лампиони, статуетките, огледалото и приборите за хранене, също са били нейно владеене. Сред приборите имало и позлатени лъжички за кафе. Не на последно място за облика на актрисата му напомнили бели шал и шапка. Вероятно я е гледал някъде с тях. След всичко това бил уверен, че даже и персоналните очила с тъмна рамка, са били нейно владеене.

 

Редовният клиент на битпазара допуска, че по всяка възможност мургавелковците са се договорили с наследниците на актрисата да изчистят жилището като вместо възнаграждение приберат изоставените книги и предмети. Именно тази е схемата, по която персонални движимости се озовават на тържището за предмети втора ръка.

 

И тук поражда въпросът за какво дъщерята и внукът на кинолегендата, партнирала си с Апостол Карамитев, нямат никакъв сантимент към покъщнината й. фенът на битака твърди, че едно е несъмнено и то е, че или бързат да продадат жилището, или да го дадат чартърен или пък да се разширят в него след ремонт.

 

Припомняме, че огромната Гинка Станчева издъхна на 90-годишна възраст на 4 февруари тази година. Актрисата живееше в апартамент, намиращ се в идеалния център на София, наоколо до НДК.

Инфо: Уикенд   

Тагове: Гинка Станчева актриса Апостол Карамитев Пейчо Пейчев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР