Очевидно криеницата за Лидия и Наско Колев продължава. Родните звезди

...
Очевидно криеницата за Лидия и Наско Колев продължава. Родните звезди
Коментари Харесай

Предколеден лукс: Лидия и Наско Колев се глезят на спа и релакс

Очевидно криеницата за Лидия и Наско Колев продължава. Родните звезди очевидно обичат да бъдат загадъчни за почитателите, тъй като към момента не желаят да демонстрират никакви свои общи фотоси, а единствено тактично да показват, че са дружно. Едва ли има човек, който схваща всичко това, само че те си знаят - надяваме се.

Виж още: На крачка от премията: Вторите в " Игри на волята ", които също заслужаваха да са №1

През октомври Лидия е била на присъединяване в Лондон с половинката си. Е, той може и да не е имал участия в английската столица, само че си е подарил едно чудно пътешестване, което сигурно ще помни. Отделните фрагменти и на двамата бяха в действителност страхотни, постарали се, само че е много явно, че са били дружно там.

Виж още: Нещата стават още по-сериозни: Мани и Лефтеров броят часовете до всяка своя среща

Тази заран певицата показа фрагменти от едно доста сантиментално място, на което за следващ път намираме влюбените. Не знаем дали е имала късно присъединяване някъде, само че след балканската вечер русокоската се щракна от вяна с доста пяна, до момента в който пие шамапанско с Колев и гледат обичан филм. Явно коледното въодушевление към този момент ги е превзело.

Виж още: Виктория за връзките си с Алекса от " Игри на волята ": Това е обич от най-чист тип!

В началото на годината, когато още съвсем нищо не се знаеше за тях двамата като двойка, те още веднъж споделиха обособени фрагменти от ваната с шампанско, френски макарони и още доста изкушения, на които да се насладят, до момента в който са на топло в горещата вода. Зимата несъмнено е техният сезон, през който се отдават на уют и доста обич.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР