Очевидно има проблем в разплащанията на фирмите. Знаем, че МФ

...
Очевидно има проблем в разплащанията на фирмите. Знаем, че МФ
Коментари Харесай

Христо Иванов: Форсмажор не подкрепяме, еърполисинг подкрепяме

Очевидно има проблем в разплащанията на компаниите. Знаем, че МФ се създават ограничения за това. От тази позиция радикалната мярка за форсмажор, която нито е разисквана, нито е съгласувана с някой от съдружните сътрудници, намираме за голословна. Ние няма да я подкрепим. Това съобщи Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския пред публицисти в коридорите на Народното събрание. Той беше запитан дали обединението „ демократична България “ ще поддържа настояването на Корнелия Нинова за въвеждане на форсмажор.

Той сподели, че не знае мнението на другите съдружни сътрудници. Като претекст Демократична България да не поддържа предложение е, че то е „ коренно “ и има институти, които могат да се употребяват без да основават стрес: „ Психологически оповестяването на подобен вид радикални ограничения без разискване, основава чувство за напрежение, което в този миг не ни би трябвало.

„ Ние се противопоставяме на тази концепция. Очакваме МФ да предложи своята концепция за механизми за балансиране на финансовите действителности на компаниите “.

Той беше безапелационен, че Демократична България ще упорства еърполисингът да продължи: „ Форсмажор не поддържаме, еърполисинг поддържаме “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР