Очевидно има някакво напрежение, след като има напуснали министри. Към

...
Очевидно има някакво напрежение, след като има напуснали министри. Към
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната“: Очевидно има някакво напрежение в коалицията


" Очевидно има някакво напрежение, откакто има напуснали министри . Към момента нямам спомагателна информация, друга от тази, която имате вие. " Това сподели ръководителят на Парламентарната група " Продължаваме промяната " Андрей Гюров в отговор на журналистически въпрос за връзките в обединението.

„ Това, което мога да кажа е, че поддържаме контакт с останалите съдружни сътрудници и чакаме информация от Министерски съвет, и по-късно през днешния ден изпълнителният съвет на Продължаваме промяната ще излезе с декларация и конференция, на която ще можем да отговорим на всички въпроси ”, сподели Гюров.

На въпрос Има Такъв Народ благонадежден сътрудник ли са, той сподели: " Това е въпрос, който в този момент ще си проличи по време на актуализацията . "

„ От наша страна, както знаете, вършим всички стъпки и взимаме ограничения, тъй че да тече връзката и да можем да вървим напред, тъй като, знаете, от 1 юли желаеме да има нарастване на пенсиите, което изисква един доста непоколебим график на протичане на приемането на актуализацията през комисиите и през зала ”, уточни Гюров.

По-рано четирима министри от квотата на " ИТН " в държавното управление напуснаха днешното съвещание на кабинета . На него бяха гласувани антикризисните ограничения, които ще влязат в актуализацията на бюджета.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР