Очевидно и Радина Кърджилова вече не е достатъчно сигурна в

...
Очевидно и Радина Кърджилова вече не е достатъчно сигурна в
Коментари Харесай

Радина Кърджилова напомпа устни

Очевидно и Радина Кърджилова към този момент не е задоволително сигурна в естествената си хубост, откакто и тя прибегна до естетичните корекции, от които до наскоро бягаше като демон от тамян. По-наблюдателните видяха, че актрисата е издула джуки и си е поставила хиалурон в челото. Твърди, че се усеща доста по-добре, откакто изгладила мимическите бръчки

 

За благополучие за момента към момента не е прекалила с корекциите. Макар и да е напомпала джуките си, те към момента са много надалеч от размера на тези на Мара Отварачката. Неотдавна тя отряза косата си и я направи още по-руса – явно актрисата е в интервал на промяна, започвайки на първо време от външността си. Факт е, че не за пръв път става русокоска – нормално го прави през лятото, а зимата още веднъж се връща към по-тъмните тонове.

 

Кърджилова счита, че една жена би трябвало да се грижи за визията си, само че това, не би трябвало да се трансформира в фикс идея. Тя е на мнение, че всичко би трябвало да е умерено и добавя, че няма грозни хора, а неподдържани. Умората също оказва въздействие на външния тип, както и нещастието.

 

Според нея идващият тренд измежду дамите, би трябвало да е неподправена хубост. До наскоро тя също странеше от естетичните корекции, само че с напредването на възрастта, също се поддаде на модата. На двамата със брачна половинка й Деян Донков, в последно време стартира да им писва от столичната суетност и незабавно, щом времето се затопли, хукват към селската им къща, която се намира покрай Белоградчик.

 

Те обичат да отдъхват на диви места, надалеч от тълпите, да се сливат с природата. Това оказва помощ на йога практиката им, по която Радина увлякла и брачна половинка си. Към днешна дата двамата са се отдали на уравновесен метод на живот и се упражняват дружно.

 

Факт е, че първоначално връзката им мина през голям брой тествания – в предишното даже се говореше за физическо принуждение, само че към днешна дата актьорите са извънредно щастливи дружно и отглеждат с обич двамата си синове – Христо и Йоан.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР