Очевидно и Радев, доста след нас, разпозна ПП като една

...
Очевидно и Радев, доста след нас, разпозна ПП като една
Коментари Харесай

Георгиев за ПП: Радев бе първият, който излезе с юмрука и посочи тези доста неадекватни момчета и момичета...


Очевидно и Радев, много след нас, разпозна Политическа партия като една от огромните неточности на българската политика

За признанието на президента, че е първият измамен от " Продължаваме промяната " /ПП/, обещанието му, че тази шмекерия има край, както и ще получи ли поддръжка кабинета на ГЕРБ Tribune.bg беседва с депутата от партията Георг Георгиев, някогашен заместник-министър на външните работи на страната.

Г-н Георгиев, какъв е вашият прочит на изказванията на Политическа партия, че има доближаване сред водача на ГЕРБ Бойко Борисов и президента Румен Радев?

Няма по какъв начин най-непримиримите, в действителност, съперници, които го показват във всеки един миг с единствената разлика - единодушието по закупуването на новите самолети, да бъдат упрекнати в някакво съглашателство. Не виждам къде с президента Радев имаме друга допирателна също така, че явно и той, много след нас, разпозна Политическа партия като една от огромните неточности на българската политика. 

Президентът направи тази неточност?

Да, президентът ги сътвори. Впоследствие те влязоха в политическия живот и там съумяха да доразвият това какъв брой несъстоятелни са. Разбира се, ние неведнъж сме казвали, че президентът е политическият им отец, техният основател. Тяхната идеология пристигна от него. Радев бе първият, който излезе с юмрука и с него уточни тези много несъответстващи момчета и девойки, които обаче сега косват доста на страната - толкоз, че президентът да излезе и да каже " шарлатани, повече с вас няма по какъв начин да се изправям ". 

Има ли късмет държавното управление с мандата на ГЕРБ да бъде подкрепено в Народното събрание?

Надявам се да има най-малко поръчка за диалогичност, тъй като Народното събрание е мястото, в което ние можем да се противопоставяме, само че можем да търсим и единодушие. В момента България има потребност от единодушие. Страната има потребност от това ние да намерим път за разрешаване на рецесиите. Ако не се оправим с това, рискуваме тази институция да зачеркне наличието си.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР