Очевидно е за всеки, че Антонио Конте ще трябва да

...
Очевидно е за всеки, че Антонио Конте ще трябва да
Коментари Харесай

Какъв резил! Кошмар на ЦСКА стъписа Тотнъм и Антонио Конте в Европа

Очевидно е за всеки, че Антонио Конте ще би трябвало да свърши доста работа, с цел да върне измежду елита на Европа, само че надали и той е предполагал, че " шпорите " ще имат такива проблеми с тим като Мура. Скромният отбор от Словения непросто затрудни оптимално високомерните англичани, само че и ги шокира с гол в края за 2:1 в интерес на тогавашния противник на ЦСКА в Европа.
От самото начало високомерните футболисти от британската столица изглеждаха летаргични, а в 11` Хорват даде задатък на Мура за смут на Конте. Ситуацията в Тотнъм стана още по-тежка, когато Раян Сесиньон си изкара втори жълт картон и беше изкаран прибързано от игра, а Тотнъм остана с 10 индивида на терена.
Още при започване на втората част Конте беше заставен да пуска в игра Сон, Моура, Дайър и Дейвис, с цел да стабилизира играта на своите. Все отново Хари Кейн зарадва своя треньор, откакто постави завършек на ужасяващата си серия от 6 следващи дуела за Тотнъм, в които не беше отбелязал гол - 1:1.
До самия завършек на мача обаче британският ас профука две прелестни положения за Тотнъм, с което не съумя да прати отбора си напред към елиминациите в шампионата. Нещо повече - пропуските му костваха прескъпо, откакто в добавеното време Мароса с брилянтна солова акция шокира Тотнъм, вкара за 2:1 и донесе първа победа на Мура в шампионата!

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР