Очевидно е възможно, но не и с Николай Банев. Аз

...
Очевидно е възможно, но не и с Николай Банев. Аз
Коментари Харесай

Елена Поптодорова С Разкрития За Връзката Между Николай Банев И Избора На Изтребители!

" Очевидно е допустимо, само че не и с Николай Банев. Аз се трогнах, когато прочетох, че това е било за да се отвърна Атлантическия клуб и надали не да бъде премахнат, а на негово място да изгрее тази Евроазийска партия. Зам.-главният прокурор Иван Гешев уточни, че тези диалози са водени не с публични съветски лица, а с лобисти. Аз не мога да си показва, че се потегля към основаването на такава партия. Това е малко като затворнически скеч, само че може би ще има развиване ", сподели Поптодорова.

Тя прикани Гешев да разяснява информацията, че употребявайки българската територия, съветски военни сътрудници са доставили информационни системи в Черна гора, по отношение на несполучливия прелом против президента там.

" Това е доказана информация, а има едно дискретно безмълвие. За мен това е по-важно, в сравнение с телефонът на Николай Банев в плодовия сок ", добави Поптодорова.

Тя съобщи, че верният избор на изтребител ще промени политическата картина в Югоизточна Европа.

" Изведнъж това се промени, F-16 бяха подготвени, само че ги взеха румънците. Макар и втора употреба - бяха положителни машини. В един миг се пусна тезата за нова машина и изкара " Грипен " напред. Сега процедурата е тотално объркана. Четирима министри ще водят договаряния със Съединени американски щати, а те против кого ще седнат? Това е за да се откри бързо и оперативно решение ", добави експосланичката, коятоподчерта, че през годините специалисти и политици два пъти са предпочели F-16.

Според нея в Кремъл няма да останат удовлетворени от избора ни на изтребител.

" Ако България стане толкоз съвместима със съдружниците си в НАТО, това ще развие нова военнапромишленост. Ние ставаме част от един НАТО-вски военно-промишлен комплекс. Това ще промени софтуерната и военнополитическата обстановка, а това Кремъл не го желае ", посочи Елена Поптодорова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР