Очевидно е използван и поне един фалшив български паспорт, пише

...
Очевидно е използван и поне един фалшив български паспорт, пише
Коментари Харесай

"Шпигел": Поне един фалшив български паспорт бил използван при взривяването на "Северен поток"

Очевидно е употребен и най-малко един подправен български паспорт ", написа немското списание " Шпигел " в просторен опит за възстановка на случилото се към гърмежите, тежко развалили и двете линии на подводния газопровод " Северен поток ".

Журналистите се концентрират върху версията за яхта на име " Андромеда ", за която се твърди, че е била употребена от няколко души при хипотетична интервенция в Балтийско море. Но " Шпигел " споделя, че даже не знае от какъв брой души е била групата и дали на борда е имало жена, за което се пишеше преди дни. " Независимо от тези детайлности:
Правителството в Киев отхвърля да има нещо общо с акцията. " Ние не стоим зад този акт ", сподели министърът на защитата Алексий Ресников в Стокхолм в сряда. С доста възприятие за комизъм той даже дефинира репортажите като " един тип комплимент " за Украйна, в смисъл: Хубаво е, че смятате, че сме способни на нещо сходно! ", написа " Шпигел ".

Яхтата е в пристанище Росток-Варнемюнде, евентуално зазимена там, може би иззета и никой, който бихте могли да попитате за нея, не споделя нищо, не престават създателите. " Андромеда " е от вид със специфична платформа на кърмата, комфортна за водолази, и може да се употребява като център за ръководство на дребна флотилия. Построена е през 2012 година и се е предлага през септември за 3000 евро на седмица с потенциал да поеме 11 души.

" Гледаме част от пъзела, само че не знаем какъв брой огромен е той: 50, 500 или 5000 части? ", споделя за " Шпигел " Кристиан Мьолинг, началник на Центъра за сигурност и защита към Германското сдружение за външни връзки. Той Мьолинг предизвестява против прибързани изводи при толкоз доста въпроси без отговор. Изданието обобщава: " Може да видите пъзел, който до момента се състоеше най-вече от изчезнали части ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР