Очевидно е, че шоуменът-политик има какво да каже и желае

...
Очевидно е, че шоуменът-политик има какво да каже и желае
Коментари Харесай

Слави Трифонов най-после ще говори за здравето си

Очевидно е, че шоуменът-политик има какво да каже и желае да изтече следена информация, без спекулации

 

Лидерът на „ ИТН “ загатна за пръв път, че е подготвен да приказва за здравословното си положение. По тази тематика има доста спекулации, само че в никакъв случай до момента Слави не е приказвал намерено.

В последния епизод на „ Нещо персонално “ – 10-минутната графа, в която зам.-председателят на партията Тошко Йорданов задава на запис въпроси към шефа си в малкия екран и партията Слави Трифонов , тематиката бе повдигната, което демонстрира, че шоуменът-политик има интерес да изтече следена информация до медиите.

По време на акциите нямаше място, където да отида и да не питат какъв брой си болен и правилно ли е, че след всяко изявление те чакат лекари, с цел да те наливат със системи 6 часа? “, попита Тошко Йорданов.

Отговорът на Трифонов обаче ще стане явен в идващия епизод – на следващия ден, в 22 часа .

Ясно е, че той към този момент има какво да каже – дали, че е преборил болестта или още повече се е влошил.

Днес Слави Трифонов разясняваше най-вече настоящи политически тематики. Той призна, че за появяването на „ Продължаваме промяната “ са виновни Има Такъв Народ, които не са съумели да сформират държавно управление през юли 2021 година, когато бяха първа политическа мощ. Трифонов обаче не счита, че е позволил неточност, само че съгласно него, можело да има и различен сюжет.

Тогава най-много Кирил Петков като длъжностен министър на стопанската система се трансформирал в облика на „ избавител на българското общество “.

Българите търсят спасители. От всяко политическо забавно лице се чака да направи знамение. Заради това гласоподаваха за Кирил и Асен “, разяснява Трифонов.

Той дефинира съветския президент Владимир Путин за „ сатрап, от който светът би трябвало да се отърве “, а „ Демократична България “ за партията, която е от страната на „ естествения свят “.

Българска социалистическа партия обаче били от другата страна, само че все пак били коалиция с Демократична България, разяснява Трифонов. Той разказа обстановката по следния метод: „ Демократична България и Българска социалистическа партия не престават да вършат секс, а Политическа партия да им светят. Има някои неща, които са невъзможни за приемане дружно “

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР