Очевидно е, че сегашното управление няма алтернатива. Дори самият президент

...
Очевидно е, че сегашното управление няма алтернатива. Дори самият президент
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Очевидно е, че сегашното управление няма алтернатива

Очевидно е, че настоящето ръководство няма опция. Дори самият президент го призна преди известно време в едно свое послание към нацията, в случай че си спомняте.

Това показа в предаването Офанзива по Канал 3 националният представител от ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Не считам, че забавеният декрет на Румен Радев за освобождението на Младен Маринов донесе някакви политически дивиденти, още повече на самия президент. Също по този начин си мисля, че не е добър отзив президентът да прави мнения за който и да е член на Министерския съвет. Така се разрушава доверието. Ако желае да прави някакви изказване, да пристигна в Народното събрание. За съвсем двегодишен мандат беше редно президентът да се яви на парламентарната естрада най-малко един път, означи Атанасова.

Мисля, че ще се оправи. Той е един доста сполучлив вид, сигурна съм, че ще бъде сполучлив министър, съобщи тя по адрес на новия транспортен министър Росен Желязков.

Напрежението е очевидно, само че министър председателят е извънредно внимателен и толерантен. За него е ясно, че външните закани са доста по-сериозни от това дребно окачане и удряне по кокалчета. Това би трябвало да се осъзнае и от президентската администрация, сподели Атанасова.

Позицията ни по Унгария е една и съща. Темата не е на дневен ред към момента, а позицията е такава, каквато е декларирана още първоначално - в случай че се стигне до гласувен, ние ще гласуваме срещу налгането на наказания против унгарската страна, акцентира Десислава Атанасова.

Народният представител от ГЕРБ удостовери, че към този момент имат ясна кандидатура за парламентарен арбитър, само че отхвърли да разкрие името.

Не мога да кажа дали ще има нови промени в Министерския съвет. Премиерът си избира екипа и той най-добре знае дали има потребност от промени, отговори Атанасова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР