Очевидно е, че съм ядосал татко Петко. В публикацията му съм

...
Очевидно е, че съм ядосал татко Петко.
В публикацията му съм
Коментари Харесай

Очевидно съм ядосал татко Петко

Очевидно е, че съм ядосал баща Петко.

В обявата му съм отразил всички обиди, клюки, избрания и закани, които е написал.

Тъй като не съм зоолог, а историк, бих споделил, че в текста има доста завист, излята посредством закани и свирепост, облечена в думи.

Имам неприятна вест за тебе, баща Петко.

Нито ще ни вкарате в Белене, нито ще ни избиете, както сте избили другите пречещи след 9-ти септември 1944.

Имам още една неприятна вест: вместо да се радваш, че си имаш млада държанка, с която обществено и МНОГО шумно обсъждаш къде какъв брой милиона в страната ще разпределиш, тъй като колиш и бесиш от името на сина си, без даже да си го питал, си се захванал с мен, Виктор Димчев, който си изкарва хляба напълно почтено и настрана от мейнстрийма на паричната шуробаджанащина, която ти, баща Петко, олицетворяваш.

Човекът го е позор леко от теб, не знам дали разбираш това, баща Петко. Синът ти. Стои в сянката ти и се чуди за какво си толкоз вманиачен, че да скачаш на всеки, чието мнение не ти харесва.

Хем знаеш, че сходно безсрамие се заплаща, както евентуално си си платил за бягането в Канада с хаванските полети, където пускаха да бягат единствено при подписана декларация в Държавна сигурност. Оттам идва и другаря Карш, нали? Оттам са и връзките с количките за хотдог, докарали милиони? Или връзката с президента Плевнелиев, която направи богати цялата групичка, в това число зърнаря от Добрич? Или някоя от другите далавери от Брюксел с оная рускиня от ЕлБи?

Спри да се ядосваш, тъй като до момента в който ти се ядосваш, синът ти замита и се извинява за държанието ти.

Леко е параноично, не ли?
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР