Очевидно е, че прозрачността и честността на предстоящите избори отсъства

...
Очевидно е, че прозрачността и честността на предстоящите избори отсъства
Коментари Харесай

Червен депутат: Честността на предстоящите избори отсъства от дневния ред на ГЕРБ

Очевидно е, че прозрачността и честността на идните избори отсъства от дневния ред на ГЕРБ.
Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Филип Попов в процедура по метода на водене. Той
 Сутрешни разногласия сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ за гласуването на парламентарните избори Сутрешни разногласия сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ за гласуването на парламентарните избори
Разгорещени разногласия по остта Българска социалистическа партия – ГЕРБ за идните парламентарни избори се развихриха в студиата на утринните блокове на Нов...
" Миналата седмица, уважаема госпожо ръководител, ви обърнах внимание на вас и на болшинството, че още веднъж в дневния ред на ГЕРБ отсъстват едни доста значими законопроекти.
Именно Изборният кодекс, в който ни е сме предложили бистрота и почтеност при провеждането на изборите, а точно видеонаблюдение при преброяването, както и изчистването на изборните описи . От 21 януари до ден сегашен вие не намерихте време и място той да бъде прегледан ", сподели още Филип Попов, представен от Фокус.
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева разгласи, че ще беседва по въпроса с Анна Александрова и посочи, че доколкото има информация, тя чака мнения по плана.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР