Очевидно е, че няма да има правителство. Няма смисъл да

...
Очевидно е, че няма да има правителство. Няма смисъл да
Коментари Харесай

Костадин Костадинов не вижда смисъл да се удължава агонията на НС

Очевидно е, че няма да има държавно управление. Няма смисъл да се удължава мъката на това Народно заседание. Парламентът е на командно дишане и въпросът не е дали, а по кое време ще бъде разхлабен. Това съобщи в ефира на БНР водачът на Възраждане Костадин Костадинов.

Когато е ясно, че не може да се реализира единодушие в този парламент, отиваме на нови избори. Изборите са най-хубавият излаз от всяка една политическа рецесия, разясни той.

По думите му, ако Възраждане е било част от общия политически хор е щяло от дълго време да има държавно управление и то да е устойчиво. Възраждане не се интересува от персонални постове и облаги, а от политики, безапелационен бе Костадинов. Той разясни, че води диалози с останалите партии в Народното събрание, само че няма по какъв начин да бъдат преодолени фундаменталните разлики.

Ние считаме, че преди всичко би трябвало да стои българският народен интерес, а всички останали считат, че преди всичко би трябвало да е общностният интерес и България би трябвало да съблюдава ползите на съюзите, в които взе участие, а доста постоянно те не съответстват с националните, добави депутатът.

Костадинов не вижда късмет за сформиране на държавно управление и с третия мандат. Ако има кабинет, той ще бъде зомби, защото няма по какъв начин един политически мъртвец, какъвто е 48-ият парламент, за роди витално държавно управление, акцентира той
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР