Очевидно е, че няма да има правителство и е няма

...
Очевидно е, че няма да има правителство и е няма
Коментари Харесай

Костадинов: Парламентът е на командно дишане

" Очевидно е, че няма да има държавно управление и е няма смисъл да се удължава мъката на това Народно заседание. Румен Радев сподели, че изборите през зимата са неприятен вид за България и по тази причина е добре да са в края на март или началото на април. Тази задача е изпълнена. Какво чакаме още? Парламентът е на командно дишане и въпросът не е дали, а по кое време ще бъде разхлабен ". Това съобщи пред БНР водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов и добави: " Когато е ясно, че не може да се реализира единодушие в този парламент, отиваме на нови избори.... Изборите са най-хубавият излаз от всяка една политическа рецесия ".

" Ако бяхме част от общия политически хор, до момента държавно управление от дълго време щеше да има и то щеше да е устойчиво. Но " Възраждане " не се интересува от персонални постове и облаги, а от политики. Ние беседваме с всички, само че няма по какъв начин да преодолеем разликите, тъй като имаме фундаментални разлики с другите партии. Ние считаме, че преди всичко би трябвало да стои българският народен интерес, а всички останали считат, че преди всичко би трябвало да е общностният интерес и България би трябвало да съблюдава ползите на съюзите, в които взе участие, а доста постоянно те не съответстват с националните ", разяснява той.

По думите на Костадинов няма по какъв начин да се образува държавно управление с третия мандат.

" Ако има кабинет, той ще бъде зомби, тъй като няма по какъв начин един политически мъртвец, какъвто е 48-ият парламент, да роди витално държавно управление ", счита водачът на " Възраждане ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР