Очевидно е че Кирил Петков и Продължаваме лъжата следват съветите

...
Очевидно е че Кирил Петков и Продължаваме лъжата следват съветите
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Министър-председателят пусна сензационна лъжа

Очевидно е че Кирил Петков и " Продължаваме лъжата " следват препоръките на Гьобелс. Лъжата винахи си остава неистина, изключително когато има документи. Министър-председателят пусна преди час сензационна неистина. Междуведомствената група е основана с моя заповед и на Министерството на финансите. Била излязла със абсурден отчет. Ето го отчетът, качен е на уеб страницата на Министерство на регионалното развитие - няма подписи, към момента е план. Разбирайки за тази конференция, под паника изпратиха СМС-и на групата да вървят да го подписват, тъй като към този момент са се осрали. Това остро заявление направи министърът на районното развиване и благоустройството в оставка Гроздан Караджов.

Той разяснява казаното преди час в Народно събрание от Кирил Петков, че " тематиката за РСМ отвлича вниманието от 2.5 милиарда лева, които са желани от Министерство на регионалното развитие за противозаконни градежи ".

" Настоявах Народно събрание да се произнесе. Какво споделя комисията? Тя не споделя договорите да се обяват за противозаконни и да се скапват, както и да не се заплаща по тях. А единствено 2-ма члена в нея са мои, другите са на Асен и Киро. Комисията споделя да се създадат законодатвлни промени, с цел да се създадат тези градежи търпими. Народно събрание сподели да се продължат. Комисията отхвърля да се произнесе по въпроса какъв брой да се заплати, а това беше най-голямото ни очакване и упорства да се образува друга комисия по въпроса за остойностяването. Лъжа е изказванието, че съм желал да се заплаща по договорите. В плана на решение на Народното събрание, което аз изпратих на Лена и тя персонално поправя в кабинета на министър председател първите 600 млн. да минат през надзор. Кой изиска тези 656 млн.да минат без надзор - споделя се Кирил Петков, акцентира Гроздан Караджов.

" Файловете си стоят и имаме документите. Министър-председателят даде обещание на строителните компании за заплащанията след срещата им и ми даваха напън да заплащам. И лъжат, че аз съм желал да се платят сумите на компаниите. Кирил Петков искаше като длъжностен министър да се платят 1.3 милиарда без никаква инспекция, за разлика от мен. Когато някой желае да заплаща такива пари без никакъв надзор, то е обикновено да има сериозна корупция. Това е част от паническите им придвижвания, само че всяка неистина се разрушава в документи. Тези хора са завладени от корупция, трансферират ми своите грехове или вършат опит да си спасят столовете. Но няма да стане! Оттук-нататък вадим документи. Относно скъпите тръби - нямам визия защо приказва КП, такова нещо в отчета няма, нито в 34-те поддоклада. Това е фикция, която е призната за действителност ", добави министърът в оставка.

Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР