Очевидно е, че избори през март са много по-добри, отколкото

...
Очевидно е, че избори през март са много по-добри, отколкото
Коментари Харесай

Христо Иванов: Трябва да се положат усилия, за да има правителство

Очевидно е, че избори през март са доста по-добри, в сравнение с избори през февруари или януари, само че би трябвало да се положат старания да има държавно управление, което може да бъде на промените, а не държавно управление на реванша. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов след срещата при президента.
Прочетете още
" Не виждам нищо явно какво ще с случи с третия мандат и дано не бързаме пред вятъра. Ще разясняваме вероятни връзки по третия мандат, когато пристигна времето. Да забележим какво ще се случи с първия мандат, дали ГЕРБ ще образува коалиция на реванша още тогава, да забележим дали с втория мандат може да се сформира ръководство на промените ", уточни той.

Иванов разяснява поканата на Бойко Борисов за договаряния по отношение на Изборния кодекс, като съобщи че тези диалози не би трябвало да се водят единствено една седмица.

" Г-н Борисов и всички ние призоваваме за разговор, само че разговор върху промяната на изборния развой за една седмица не ми се коства съществено. Не изключвам никакви причини и направления на диалог, само че би трябвало да го проведем по сериозен метод ".

" Демократична България " и президентът не са разговаряли за несъгласие върху измененията в Изборния кодекс. Христо Иванов дефинира като неуместно, че по време на консултациите са разговаряли главно за оръжието за Украйна.

" Учуди ме, тъй като нашите разлики са известни, позициите ни са обществени. Това изясняване на връзките ми се стори неуместно, в случай, че хората чакат да приказваме за сформиране на държавно управление. Понякога има повече страсти ", сподели той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР