Очевидно е, че има противопоставяне между премиера Бойко Борисов и

...
Очевидно е, че има противопоставяне между премиера Бойко Борисов и
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: Очевидно е, че ПГ на ГЕРБ се противопоставя на Борисов

Очевидно е, че има опълчване сред премиера Бойко Борисов и парламентарната група на ГЕРБ, чийто водач е Цветан Цветанов. Това сподели в предаването „ Тази сутрин” по bTV някогашният районен министър Костадин Паскалев. Той се аргументира, като даде за образец изявлението на радикално разнообразни мнения по една или друга тематика и бламирането на няколко оставки.

„ Фактически след искане на оставка до момента си е отишъл само Димитър Главчев. Всеки път се намират аргументи един или различен да бъде запазен”, посочи Паскалев.

„ Това приказва за ясно схващане, че една парламентарна група би трябвало да бъде съхранена в целокупност, с цел да извършва волята на нейния ръководител”, добави той.

Според него е обикновено Цветанов да отхвърля, че има подобен вътрешен спор. „ Ако той признае, че има спор с Бойко Борисов, единият от двамата би трябвало да си отиде”, разяснява Паскалев.

Пълен бардак е във връзка с концепциите, които се оферират от властта, акцентира още той.

„ Имаме драматичен случай, оставки. По средата на това мероприятия имаме решение на премиера за увеличение на работните заплати на хората в бюджетната сфера с 10% за идната година, „ на калпак”. Два часа по-късно финансовият министър афишира, че няма да бъдат увеличени с 10% заплатите, на някои ще бъдат увеличени с повече, а на други с по-малко. Същевременно от през вчерашния ден има решение на Висш съдебен съвет, че заплатите на съдиите и прокурорите ще бъдат увеличени със 17%”, означи Паскалев.

Ако Българска социалистическа партия се справяше добре, до момента това държавно управление щеше да е паднало, безапелационен беше той.„ Корнелия Нинова демонстрира забележителна интензивност и сила, само че все още липсва това наличие, което аз бих желал да видя в държанието на БСП”, добави Паскалев.

Има неповторима корупция в България при осъществяването на строителните обекти, акцентира също някогашният районен министър. Според него несъразмерното самочувствие и самонадеяност плюс некачестните пътища водят до нещастия. По думите му министерските оставки няма да доведат до нищо. Докато профилираните институции не си свършат работата, няма никакво значение по какъв начин се споделя министърът, счита той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР