Очевидно днес бе взето политическо решение, за да се разсее

...
Очевидно днес бе взето политическо решение, за да се разсее
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Някой в Чехия бърза да продава и да осребрява чекове

Очевидно през днешния ден бе взето политическо решение, с цел да се разсее сянката надвиснала над госпожа Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила. Редно бе Гинка през днешния ден да е на мое място и да каже, че две банки са й повярвали и са я подкрепили. Някой в Чехия бърза да продава и да осребрява чекове. Това сподели политическия анализатор Георги Харизанов в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

Социологът Кольо Колев удостовери, че това е бил един пожарен ход. "Самата договорка за ЧЕЗ е извънредно странна. Една дребна компания съумява да купи компания за 320 милиона лв.. Всичко това рефлектира в България и върху чувството в нашата страна ".

"Вижда се, че бързат да осребрят чек. За енергийния министър това е обстановка с липса на потребен ход. Ако подаде оставка - неприятно, в случай че не - отново неприятно. Тя не е кума на Гинка, само че от 20 години се познават ", разясни Колев.

"Този проблем няма да се трансформира в трус за ръководещите, само че опозицията се възползва от обстановката ", добави Харизанов. "Това е инспирирано от Българска социалистическа партия и се възползват близки до партията хора с ползи в енергийния бизнес ", уверен е Харизанов.

Колев добави, че се търси осребряване на чипове от властта, а опозицията е заинтригувана да клати ръководството.

Тук Харизанов съобщи, че за разлика от ГЕРБ при Българска социалистическа партия ясно се вижда осребряването на някои политици от присъединяване им във властта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР