Очевидно Ди Велт са чули какво сме казвали ние много

...
Очевидно Ди Велт са чули какво сме казвали ние много
Коментари Харесай

Даниел Митов: Кирил Петков и Корнелия Нинова да кажат защо лъгаха за оръжието за Украйна

" Очевидно " Ди Велт " са чули какво сме казвали ние доста дълго време. Още по времето на държавното управление ан Кирил Петков ние ги призоваавхме да си кажат, че пращат оръжие за Украйна и още в предишния парламент да вземем решение за военно-техническа помощ за Украйна. " Ди Велт " не са разкрили нещо ново, огромният проблем е за какво лъгаха, за какво Корнелия Нинова и Кирил Петков лъгаха и обясняваха, че нито един патрон не е отишъл. Корнелия Нинова продължава да го твърди, а Кирил Петков пък потегли да се хвали с това. Защо лъжеше господин Петков? Сега можеше да имаме модернизиранa противовъздушна защита, можеше да сме дали и други неща на Украйна и да сме съумели през стратегиите за междусъюзническа взаимопомощ да модернизираме въздушната си защита ".  Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Митов.
 
Крайно време е да възстановим по един или различен метод разваления от 2 година насам ред в българската парламентарна народна власт водачите да беседват по цели, по решения, отговори той на въпрос по какъв начин ще постъпят от ГЕРБ за връчения на Българска социалистическа партия трети мандат за сформиране на държавно управление и дали Бойко Борисов би отишъл на среща с Корнелия Нинова.
 
Нормално е да има лидерска среща, обикновено е да се търсят точки на доближаване и да се откри има ли опция за болшинство в границите на този Народното събрание или няма. От друга страна, ние имаме решение на нашия Конгрес, че няма по какъв начин да влизаме в съдружни връзки с Българска социалистическа партия или да поддържаме държавно управление с мандат на Българска социалистическа партия, съобщи Митов.
 
Попитан още веднъж чака ли се Бойко Борисов и Корнелия Нинова да седнат на една маса, депутатът от ГЕРБ уточни: " Аз чакам всички водачи да седнат на една маса. Очаквам лидерска среща, както съобщи госпожа Нинова. Очаквам там да е и Кирил Петков, и Христо Иванов, всички. Вярно, че Корнелия Нинова и Христо Иванов седяха на една маса много дълго време, това няма да е някаква вест ".
 
Според него ще е доста мъчно да бъде направено държавно управление с третия мандат.  По думите му абсурдът с Nexo слага два огромни въпроса. Първият е за метода, по който се финансират политическите партии в България.
 
Другият въпрос е какво някогашният министър на финансите Асен Василев е желал да прави системи с българската система за електронни разплащания, като е желал тя да бъде обвързана с сходни небанкови оператори, оператори на криптовалута, което е извънредно рисково, означи Митов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР