Очевидно Борис Бекер ще бъде доста зает човек след завръщането

...
Очевидно Борис Бекер ще бъде доста зает човек след завръщането
Коментари Харесай

Apple TV подготвя документален филм за Бекер


Очевидно Борис Бекер ще бъде много ангажиран човек след завръщането си в Германия. Бившият №1, който сега излежава 30-месечна присъда за укриване на имущество, ще бъде освободен под гаранция и ще се прибере в родината си идната седмица. След като стана ясно, че възнамерява да напише книга, както и че е допустимо да получи служба в немската федерация , в този момент пред Бекер се открива нова бизнес опция.

Според американския уебсайт Deadline една от водещите стрийминг платформи – Apple TV+, възнамерява да снима документален филм в две елементи, отдаден на Бум-Бум Бекер. Историята ще наблюдава неговия живот от исторически му успех на Уимбълдън на едвам 17-годишна възраст до актуалните му проблеми със закона и престоя му в един от най-опасните затвори във Англия.

Проектът е сериозен, като за него са ангажирани двама носители на „ Оскар “ – режисьорът Алекс Гибни и продуцентът Джон Бацек. Deadline разкрива още, че преди Бекер да влезе в пандиза той и Apple са работили по кино лентата в продължение на три години.

Филмът ще включва голям брой изявленията с Бекер, като едно от тях е извънредно и е взето броени дни след произнасянето на присъдата му през април тази година. Пред камерата ще застанат също някои от най-близките родственици и другари на носителя на шест трофеи от Големия шлем, както и някои от легендите на мъжкия тенис като Новак Джокович, Бьорн Борг, Джон Макенроу и Матс Виландер.

Изглежда, че почитателите на Бекер постоянно ще го виждат на екрана в близко бъдеще. Преди няколко месеца английската телевизия ITV заяви, че също приготвя документален филм за тенис легендата, чието концептуално заглавие е The Rise and Fall of Boris Becker.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР