Очевидно Асен Блатечки е решил да насочи сина си да

...
Очевидно Асен Блатечки е решил да насочи сина си да
Коментари Харесай

Асен Блатечки ходи прегърнат със сина си

Очевидно Асен Блатечки е решил да насочи сина си да тръгне по пътя му, поради, че го води с него на подготовки в театъра. Баща и наследник са доста близки и си наподобяват и образно – 8-годишното отроче на артиста му е одрало кожата. Не е изключено да наследи и специалността му.

 

В хладния декемврийски следобяд Борил бил нагизден със сив спортен екип, чиято качулка нахлупил по-късно на главата си. Блатечки пък бил заложил на черен суитшърт, зелено яке и сиви дънки. 

Актьорът се бил погрижил за живителната течност по време на подготовките – носел със себе си преполовено шише минерална вода, до момента в който наследникът му стискал крепко телефона си.

 

Баща и наследник крачели прегърнати и не оставяли никакво подозрение, че са извънредно близки. Прави усещане, че напоследък 52-годишният Блатечки е почнал да олесява леко в региона на тила, само че перчемът му начело си остава все по този начин избухлив. Несъмнено обаче, в случай че голото леке продължи да се разраства, ще удари съществено по имиджа му на секссимвол.

 

След подготовките, артистът закарал сина си на образователни занятия в Музикалното учебно заведение с черния си „ Форд Мустанг “. Двамата с Диляна Попова се редуват кой да го заведе според от уговорките си.

 

Припомняме, че след раздялата си с Попова, Блатечки стартира нова интимна връзка. този път сърцето му е пленено от червенокосата Елеонора Янакиева, която ръководи финансите на една от най-големите компании за произвеждане на растителни масла и слънчоглед „ Клас Олио “. Мълвата носи, че любовта сред двамата процъфтява и даже живеят дружно.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Асен Блатечки Диляна Попова актьор Елеонора Янакиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР