Очевидно Андрей Кузманов страда не само от липса на управленски

...
Очевидно Андрей Кузманов страда не само от липса на управленски
Коментари Харесай

Красен Кралев: Спортният министър страда от дефицит на интелект

Очевидно Андрей Кузманов страда освен от липса на управнически потенциал, само че и от недостиг на разсъдък. Или просто търси внимание!? Това написа някогашният състезателен министър Красен Кралев  във Фейсбук по адрес на своя правоприемник от служебния кабинет.

" Господин Кузманов, време е да си съберете багажа и да напуснете ММС. Няма да липсвате на никого, минимум на спортната общност! ", добавя Кралев.

Той стартира статуса си с откъс на Марк Твен, който гласи:

" По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви считат за глупави, в сравнение с да я отворите и да разсеете всички подозрения ".

Според Кралев министърът и неговият екип не престават да се давят в личното си неведение. " Андрей Кузманов по този начин и не се вслуша в апела ми да спре да се излага, повтаряйки едни и същи неистини към този момент три месеца ", безапелационен е той.

Повод за гнева му са думите на Кузманов, че 30 млн. лева липсват от спортното министерство. 25 млн. лева са публичните поръчки и още 5 млн. по стратегиите. Служебният министър изрази и подозрение във връзка с това дали изобщо е почнало и реновирането на физкултурните салони за 25 млн. лева

" Усещайки, че времето им изтича, узорпаторите на властта вършат финален опит да бъдат запомнени. Уви, показвайки още веднъж и още веднъж нелепост и незнание ", дава отговор му от своя страна Кралев.

Ето цялостната обява на някогашния министър:

“По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви считат за глупави, в сравнение с да я отворите и да разсеете всички подозрения! ” Марк Твен

Служебният министър на младежта и спорта на Румен Радев и неговият екип не престават да се давят в личното си неведение. Андрей Кузманов по този начин и не се вслуша в апела ми да спре да се излага, повтаряйки едни и същи неистини към този момент три месеца.

Усещайки, че времето им изтича, узорпаторите на властта вършат финален опит да бъдат запомнени. Уви, показвайки още веднъж и още веднъж нелепост и незнание.

Повтарям още веднъж, че единствената причина да не се строят салони сега е бездействието на Андерй Кузманов! И запитвам: Защо служебният министър не може да отговори на моя въпрос - за какво не е извършена процедурата за избор на строителен контрол?!

1. Андрей Кузманов твърди, че работата по физкултурните салона не е започнала-откровена неистина! На 5-ти юли с Бойко Борисов открихме приключения физкултурен салон към СОУ " Отец Паисий " в село Тополово!

2. “Под въпрос е къде са отишли 30 млн. лева от общо 60 млн. лева бюджет на Министерството на младежта и спорта ”-откровена неистина!

Бюджетът на Министерството е 90 млн лв., които до последната стотинка са изхарчени по разпоредбите. 25-те милиона за физкултурни салони са спомагателни средства към бюджета на ММС, дадени с разпореждане на Министерски съвет.

3. Фирмите не са основани “вчера ”, става въпрос за консорциуми от компании с дългогодишна история и експертиза за присъединяване в процедурите по Закон за обществените поръчки! Имах вяра, че за три месеца краткотрайният министър ще успее да направи разлика сред процедури с директно възлагане и процедури по Закона за публичните поръчки. Това по този начин и не се случи.

Всичко изброено съм го повтарял неведнъж. Очевидно Андрей Кузманов страда освен от липса на управнически потенциал, само че и от недостиг на разсъдък. Или просто търси внимание!?

Господин Кузманов, време е да си съберете багажа и да напуснете ММС. Няма да липсвате на никого, минимум на спортната общност!



Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР