Очевидец на падането на Кирил Маричков, който почина вчера, разказа

...
Очевидец на падането на Кирил Маричков, който почина вчера, разказа
Коментари Харесай

Очевидец на инцидента с Маричков: Страшна трагедия, не можехме да повярваме

Очевидец на рухването на Кирил Маричков, който умря през вчерашния ден, описа пред bTV за трагичния случай.

Трагичният случай с рок легендата е бил при качването му на сцената преди концерт на „ Фондацията “ в село Селановци през вчерашния ден вечерта. На място е била извикана кола за спешна помощ. Музикантът е бил с тежка черепно-мозъчна контузия и е умрял в колата за спешна помощ на път за болничното заведение в Оряхово.

Тъгата се усеща във всеки завършек на оряховското село Селановци. Хората там още не могат да си обяснят по какъв начин се стигна до трагичния случай, белязал петъчната вечер. „ Мисля, че не видя сцената, че идва краят ѝ, те си приготвяха инструментите, слизаха, качваха се. Аз не видях, че е той тъкмо, в идващия миг чухме Кирил Маричков падна, те започнаха да слизат, чаках да видя, че става, за жалост не стана. Бодигардовете заградиха, започнахме да чакаме колата за спешна помощ “, споделя Борис Василев, свидетел на рухването на рок легендата ни.

Линейката на Спешна помощ идва за минути. Малко по-късно излиза наяве, че именитият артист е умрял на път за болничното заведение. 

„ Видяхме, че го качиха, за жалост доста малко минути по-късно излязоха уредниците на сцената и оповестиха тъжната вест, че един в действителност огромен човек си е отишъл “, сподели Василев.

С неизмерима болежка в сърцето в ефира на bTV музикантът Иван Лечев мъчно споделя за нещастието през вчерашния ден.

„ Точно преди този момент да се случи аз бях отишъл до колата си, той говореше с Дони. Всички споделят, че се е спънал в едни калъфи от моите принадлежности и оттова е тръгнал чак до другия завършек на сцената и там е паднал. Аз го видях към този момент паднал. Ние всички си мислим, че той получи нещо, тъй като методът, по който падна, беше без никакъв жест на самозапазване. Всеки, който тръгне да пада, ще протегне ръце да се резервира, нещо ще направи. Всички бяхме в близост, само че никой не беше задоволително близо да  може да го задържи. Падна на лицето си от метър и половина. Никой не може да оцелее след такова нещо. Просто душата ми се къса “, сподели Иван Лечев.

В последната година е имало няколко сходни произшествия на сцената с Маричков, добави Лечев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР