Очевидец на жестока катастрофа разказа за доблестната постъпка на младежи.Михаил

...
Очевидец на жестока катастрофа разказа за доблестната постъпка на младежи.Михаил
Коментари Харесай

Огнен ад на пътя! Момчета измъкнаха от пламъците момиче

Очевидец на жестока злополука описа за доблестната постъпка на младежи.

Михаил И. споделя, че в през нощта на 23 декември тежък пътен случай станал сред Аксаково и Стожер. Лек автомобил се преобърнал и избухнал в пламъци. Вътре останало младо момиче, което момчета съумели да измъкнат от пламналата кола, рискувайки личния си живот.

После те съумели да потушат и горящата машина, която била с сложена газова уредба. Михаил И. отбелязва смелото държание на мъжете, само че отбелязва и апатията на други водачи, които просто прекосявали по пътя - без даже да спрат.

" Респект, младежи! Докато възрастните водачи подминаваха ПТП-то с тежките коли, никой от тях не спря, подминаваха все едно на тях не може да се случи, за какво бре? Това можеше да е ваш прочут, непосредствен или родственик. Явно младите имат по-големи сърца ", написа Михаил И.

" Респект и почитание към младите момчета. Това положително ще ви се върне неведнъж ", добавя мъжът.

Случаят е разказан в обществената мрежа и провокира вълна от позитивни реакции. Хората са възхитени от смелата постъпка, надявайки се имената на младежите да станат ясни.

Вижте някои от мненията:
" Респект за младите момчета и постъпката им, която е почтена за почитание! Да спасиш човешки живот, без да помислиш за своя, е подвиг ", пише  Живка М.

  " Браво! Давайте образец, положителното е заразно ", пише  Васко Е.  " Браво! Дано доста хора вземат поука от вашата добра и хуманна постъпка! ", добавя жена.
  " Браво на момчетата! Ако някой знае кои са, дано им напише имената! ", написа Деспина И.
Вижте и целия роман за случая, споделен във Facebook  от Михаил И.:

" На 23.12 имаше злополука сред Аксаково и Стожер. След 23:00 ч. Едни млади момчета измъкнаха едно младо момиче от запалилия се и преобърнат автомобил, с риск за техния живот потушиха и пожара, която кола е била и на газ.

Респект, младежи! Докато възрастните водачи подминаваха ПТП-то с тежките коли, никой от тях не спря, подминаваха все едно на тях не може да се случи, за какво бре? Това можеше да е ваш прочут, непосредствен или родственик. Явно младите имат по-големи сърца.

Респект и почитание към младите момчета. Това положително ще ви се върне неведнъж. "

Снимка: Пиксабей

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР