Очевидец на бруталната катастрофа с множество ранени разкри на какъв

...
Очевидец на бруталната катастрофа с множество ранени разкри на какъв
Коментари Харесай

Сръбски дечица са се возили в автобуса, катастрофирал на Тракия! Очевидец: Беше страшно .., 



Очевидец на бруталната злополука с голям брой ранени разкри на какъв смут е станал очевидец. По думите на Теодор 48 души са се возили в рейса, който е превозвал сръбски дечица.

Извънредно! Автобус с деца катастрофира на „ Тракия”, хвърчат коли за спешна помощ, пожарна и патрулки СНИМКА

„ Прибирах се от морето със фамилията ми. По-добре никой да не вижда такава панорама – на деца, ранени, които плачат, а татко им седи долу в безпомощно положение “, поде той.

null

„ Видяхме обърналия се рейс - имаше деца с превръзки на главата, задачите в кръв и плачеха. Имаше доста положителни хора. Те стопираха и отидохме да оказваме помощ. Имаше 1-2 души в доста тежко положение, само че множеството се качиха в схващане в колата за спешна помощ. Едно дете беше в тежко положение и двама възрастни. Всички бяха сърби “, сподели още той.

„ 48 индивида е имало в рейса. Имаше едно момче, беше лекар. На този човек би трябвало да му се даде орден. Той просто пътуваше, спрял и стартира да оказва помощ “, описа още Теодор.

null

„ Всеки и опитваше да помогне – с вода, с одеяло “, добави той.

По думите му лидерът е бил тестван с дрегер, само че тестът му е била негативна. „ Един човек сподели, че рейсът е тръгнал леко надясно и най-после е излязъл от платното “, сподели той.

null

Според Теодор на място никой не е коментирал да има жертви.

Задръстването в региона е най-малко 20 км.

От Министерство на вътрешните работи излязоха с информация за случая:

"Временно се стопира придвижването по пътното платно при Сливен посока София, задачата е обезпечаване на проходимост на избавителните екипи.

По първични данни към 20:30 часа на Автомагистрала Тракия - 217 км, в платното за придвижване посока София, е настъпил тежък пътен случай с рейс със сръбска регистрация.

Има потърпевши.

На място са екипи на полицията, пожарната и незабавна помощ. С цел за обезпечаване на проходимост за незабавните екипи при Сливен е основана организация за прекъсване на придвижване в сектора от пътен възел „ Нова Загора “ до пътен възел „ Стара Загора “.

Създадена е организация на придвижването по обходен маршрут: Нова Загора – Стара Загора ; околовръстен път на Стара Загора и се включва в Автомагистрала „ Тракия “ при пътен възел „ Стара Загора “ в посока София. Движението в региона се контролира от екипи на Пътна полиция. "

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР