Очертава се страхотна компилация от част от най-добрите български и

...
Очертава се страхотна компилация от част от най-добрите български и
Коментари Харесай

Ето го новия хегемон след сделката между Лукойл и Левски

Очертава се страхотна компилация от част от най-хубавите български и задгранични баскетболисти в новия тим, който ще носи името Лукойл Левски. БЛИЦ първи разкри сензационната вест, а малко по-късно и Валентин Златев приказва по горещата тематика.

От състава на Левски в новия тим остават петима баскетболисти. Това са: Станимир Маринов, Деян Карамфилов, Алекс Симеонов, Веселин Веселинов и Крис Минков.

От Лукойл Академик идват седем души: Павлин Иванов, Божидар Аврамов, Христо Николов, Николай Стоянов, Асен Великов, Кийт Клантън и Джъстин Нокс.

От общия тим в посока Правец отпътуват досегашните играчи на Левски - Александър Милов, Лъчезар Димитров, Иван Алипиев, Николай Леков, Николай Михайлов, Марин Маринов и Кръстан Кръстанов. Те ще се обиграват в Академик, който продължава присъединяване си в Национална баскетболна лига (НБЛ). Там ще заварят и част от момчетата, които бяха в Лукойл Академик, само че няма да намерят място в новия план.

Единствените трима, които „ изгоряха “ от това обединение на съставите, са Димитър Димитров, Никола Маравич и Далтън Пепър. Димитров и Маравич ще играят в Академик Пловдив, а Пепър напуща България.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР