Очертава се сблъсък между прогресисти и консерватори в България. Не

...
Очертава се сблъсък между прогресисти и консерватори в България. Не
Коментари Харесай

Първан Симеонов: ПП и ДБ вървят към общо явяване на изборите,те вероятно ще победят ГЕРБ


Очертава се конфликт сред прогресисти и консерватори в България. Не съм сигурен, че някой ще има превъзходство. От едната страна са Политическа партия и Демократична България от другата – ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия. Едни 100 000 гласа се вземат решение в последния миг.

Това съобщи политологът Първан Симеонов предаването „ Денят онлайн ” по NOVA NEWS. ПП и Демократична България евентуално вървят към общо явяване на изборите. Те целят психическо преимущество, в социологическите изследвания те вероято ще излезат преди ГЕРБ.

От своя страна „ Възраждане ” се надяват да разрастват, те събират и подписи за референдум. И Слави Трифонов събира подписи за президентска република – това е друга линия на радикализация.

Страшно доста зависи развиването на тези условия от развиването на войната в Украйна. Руснаците целят да си отделят Донбас дружно със сухопътния кулоар към Крим. Западът търси решителен поврат на бойното поле и това може да ескалира войната. Ако ескалира войната българите ще гласоподават благоразумно. Това ще докара до по-консервативно гласоподаване – на по-бодър избор могат да разчитат силите на консервативното – ГЕРБ, Движение за права и свободи, БВ и Българска социалистическа партия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР