Очертава се бурно трансферно лято на френската ривиера около отбора

...
Очертава се бурно трансферно лято на френската ривиера около отбора
Коментари Харесай

Конате: Ако Тюрам дойде в Ливърпул, ще му помогна да стане топ футболист

Очертава се бурно трансферно лято на френската ривиера към тима на Ница, откакто един от футболистите на тима – Кефрен Тюрам, е мощно спряган за прекосяване в Ливърпул. Очаква се „ алените “ да завършват договорката в идващите седмици и френският полузащитник да заиграе на Острова от новия сезон.

Именно поради това локалните медии в лицето на Жером Ротен, който се работи за RMC, реши да приказва с бранителя на мърсисайдци – Ибрахима Конате, който има специфична връзка с Кефрен Тюрам.

“Кефрен за мен е като дребен брат. Видях го просто по какъв начин пораства. Бях с неговия брат, когато играехме дружно в академията на юношеско равнище. Виждах в него по какъв начин прогресира добре и беше превъзходен. Дори когато пристигна в националния тим на Франция за първия си мач, още веднъж видях по какъв начин тренира и бях впечатлен от равнището, което е достигнал, както във физически, по този начин и в механически аспект “, сподели Конате пред френските медии.

Централният защитник на Ливърпул добави, че ще бъде „ доста благополучен да види халфът да се причисли към „ алените “ и ще го вземе „ под крилото “ си в Англия, с цел да му помогне да надгради “. „ Сега е негова работа да работи, само че ще му оказа помощ да стане топ състезател “, добави още Ибу Конате.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР