Очернящата кампания срещу трима социалисти Петър Витанов, Крум Зарков и

...
Очернящата кампания срещу трима социалисти Петър Витанов, Крум Зарков и
Коментари Харесай

Петър Витанов твърди: Очернящата кампания от Позитано е от година и половина

Очернящата акция против трима социалисти Петър Витанов, Крум Зарков и Станислав Владимиров от страна на управлението на Българска социалистическа партия се води от година и половина. Това сподели евродепутатът Витанов пред „ Дарик радио “ в коментар за изключването си от Българска социалистическа партия по време на 50-ия конгрес на партията.

„ Приемам мъчително решението да бъда изключен “, призна Витанов, който е началник на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент.

Според него обаче нещата са се движили по авансово явен сюжет.

„ Това беше едно решение, взето „ непринудено “ в паузата на конгреса, от двама, трима индивида, доближени до лидерката. Няма фиктивен акт на едно делегитимирано управление на партията, който да ме изключи от нея, тъй като съм социалист от няколко генерации “, разяснява още той.

„ Това мракобесие, което се възцари в Българска социалистическа партия, по най-високите стандарти на Вишински и Дзержински, няма място в 21-ви век и за жалост чакам сходни дейности да отхвърлен още хора от партията “, добави той.
 
Петър Витанов акцентира, че причините, с които той и останалите 13 изключени ще апелират, са, че решението е противоуставно.  

„ Видеозаписи демонстрират, че има и груба и тежка имитация. Не им стигат даже гласове да ни изключат и прибавят имагинерни, с цел да създадат мечтаната численост “, разяснява Витанов.

Според него желанието да бъде отхвърлен датира от времето, в което той и други двама негови съпартийци - Станислав Владимиров и Крум Зарков са тръгнали на обиколка в страната, желаейки смяна за Българска социалистическа партия.

„ Срещу нас от година и половина, когато тръгнахме на срещи с разнообразни партийни организации с вярата да възстановим разговора и силата в Българска социалистическа партия, стартира очерняща акция “, разяснява Витанов и добави, че тези, които са имали друго мнение са били изгонени, един по един.

„ Проблемът не е, че през днешния ден гонят мен, а на следващия ден някой различен. Големият проблем е, че Българска социалистическа партия се трансформира в антиевропейска и антидемократична партия. Партията е в изолираност в групата на европейските социалисти, тя е в интернационална изолираност въобще. На Запад от Калотина има тотална делегитимация. Когато лайтмотивът на конгреса е „ джендър-идеология “ и по какъв начин да поддържаме „ Възраждане “, вредите ще са големи. “
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР