Очарователната вече бивша синоптичка на NOVA Деси Банова и президентът

...
Очарователната вече бивша синоптичка на NOVA Деси Банова и президентът
Коментари Харесай

Годеж за Деси Банова и Росен Плевнелиев

Очарователната към този момент някогашна синоптичка на NOVA Деси Банова и президентът на България в интервала 2012 - 2017 година Росен Плевнелиев са публично сгодени.

Това призна самата Деси преди минути в предаването "На кафе " пред водещата Гала.

Тя не пожела да издаде повече детайлности по какъв начин тъкмо се е случило предлагането за брак.

Припомняме, че за връзката сред Банова и Плевнелиев стартира да се приказва интензивно през есента на 2017-а, а в края на ноември същата година двойката направи своята първа обществена изява в ефирен ефир - още веднъж в "На кафе " по NOVA.

Как ще се развият взаимоотношенията на към този момент сгодените Деси и Росен и по кое време ще бъде тяхната женитба, следва да разберем.

В момента Деси има своя графа веднъж седмично в ефира на Нова Телевизия, а Росен Плевнелиев се занимава интензивно с дипломатическа активност.

Припомнете си още:
Деси Банова : "Хубавите неща се случват, когато излезеш от зоната си на комфорт " Деси Банова се завръща в ефир, само че в напълно ново амплоа Деси Банова описа за приказната си празнична почивка с президента Деси Банова : Не желаеме да крием любовта си, само че ви молим да ни оставите на Издебнат благополучен миг сред Деси Банова и Росен Плевнелиев Прогноза "Президент ": Росен Плевнелиев и Деси Банова са новата известна двойка
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР