Очарователната и елегантна Меган Маркъл желае да освежи британския дрескод.

...
Очарователната и елегантна Меган Маркъл желае да освежи британския дрескод.
Коментари Харесай

Стилът на Меган Маркъл като част от кралското семейство


Очарователната и елегантна Меган Маркъл желае да освежи английския дрескод. В момента тя приспособява дрешника си, тъй че да дава отговор на новата й роля.

Докато се приготвя да се омъжи за принц Хари на 19 май, някогашната американска телевизионна актриса, надали ще бъде забелязана още веднъж в раздрани джинси, супер къси панталонки или с дълбоки деколтета.

Като знак за новите си отговорности, 36-годишната актриса към този момент е протекция профила си в Instagram, където постоянно позираше в секси или нехаен тип. Този тип фотоси отиват на телевизионна звезда, само че не и на кралска брачна половинка.

Омъжвайки се за внука на кралица Елизабет II, тя също по този начин се омъжи за институцията, където вековни обичаи ръководят съвсем всички аспекти на живота на краля - в това число облеклата, които той носи.

"Кралските дрескодове са доста обичайни, изключително когато членът на фамилията извършва отговорностите си по отношение на короната", сподели Грант Харолд, някогашен иконом в Дома на Уиндзор.

Експертът по кралски етикет, който е работил за наследника на трона принц Чарлз и синовете му принц Уилям и Хари, сподели, че Маркъл може да последва образеца, даден от брачната половинка на Уилям - Кейт Мидълтън.

"Както видяхме с херцогинята на Кеймбридж, шапките са част от кралския костюм и евентуално ще забележим Меган Маркъл да носи шапки по-често", сподели той.

Тя също ще би трябвало да свикне с носенето на физически цвят чорапогащи, с избягването на всевъзможен екстравагантен лак за нокти и би трябвало да внимава с дължината на роклите и полите си.

"Костюмите са по-скоро персонално решение, само че роклята постоянно би трябвало да бъде вярната дължина до коляното или под коляното и в никакъв случай по-къса ”, споделя Харолд.

От оповестяването на годежа им през ноември, стилът й е грациозен: дълги рокли, пуловери, типичен палта в невероятни цветове.

Имаше някои изключения: тук черни дънки, голи крайници там, само че надали са задоволителни, с цел да провокират гражданска война в двореца.

В края на краищата, Маркъл към момента не е омъжена за "институцията" и й следва да научи още много.

Като фен на модата Маркъл от дълго време е култивирала нехаен калифорнийски усет, който е мигане за възпитанието й в Лос Анджелис: комфортно облекло с къси панталони и джапанки.

Но откакто заема основна роля през 2011 година в американската юридическа драма "Костюмари", където тя изиграва старши консултант, нейният усет стана знак на бизнес изискан.

"Модата на "Костюмарите" е прелестна, а и ме образова, с помощта на дизайнерите, които доста добре знаеха какво ще ми стои ”, споделя Маркъл в изявление.

"В естествен ден обичам да нося рокля от шифон, пантофки и късо яке ”, споделя тя.

„ Вероятно е да нося дънки, хубава блуза и блейзър ”, споделя още Маркъл.

Тя загатва Емануел Алт, основен редактор на списанието "Vogue Paris" и американската актриса Гуинет Полтроу като ентусиазъм, две авторитетни фешън фигури, които са мощно копирани от своите стилни фенове.

Маркъл „ е малко Грейс Кели, доза Алиша Кийс, щипка Амал Клуни и много Кейт Мидълтън ”, написа френското списание за мода „ Мадам Фигаро ”.

Кристин Рос, която редактира блога на Меган - "Mirror", отдаден на дрешника на Маркъл споделя, че стилът на звездата е "модерен и в крайник с трендовете, до момента в който дружно с това се резервира класическата елегантност".

"Меган несъмнено ще донесе младежка, жива смяна в кралското семейство", сподели Рос.

"Тя е доста друга от другите кралски особи, защото тя е американка, това сигурно ще й даде различен взор над нещата ”, добави Рос.

Нейната сватбена рокля е защитавана в загадка и ще се съхранява до самия ден. Вероятно тя ще даде намек за стила, който Маркъл би могла да одобри, откакто се омъжи за кралското семейство.

В продължение на няколко седмици Лондон се чудеше кой ще сътвори роклята. Говореше се за имена като Бърбъри, Ралф и Русо, Виктория Бекъм, Роланд Мюре, Ердем и Александър Маккуин.

На 19 май в замъка Уиндзор светът ще получи отговора на този въпрос. /БГНЕС, Агенция Франс Прес
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР