Очаквайте утре вечер /16.05.2024 г./ късно вечерта интервю на Георги

...
Очаквайте утре вечер /16.05.2024 г./ късно вечерта интервю на Георги
Коментари Харесай

Утре вечер в Поглед.инфо - Саймън Тсипис/Израел/ за атентата срещу Робърт Фицо

Очаквайте на следващия ден вечер /16.05.2024 г./ късно вечерта изявление на Георги Стамболиев със Саймън Тсипис/Израел/ за атентата против премиера на Словакия, Робърт Фицо. Тсипис е експерт само че национална сигурност и киберсигурност, работил е в продължение на 7 години в един от водещите израелски мозъчни тръстове, Института за проучвания на националната сигурност (INSS).

Саймън Тсипис има Магистърска степен по политически науки, факултет по интернационалните връзки, стратегия за национална сигурност с теза от университета в Тел-Авив и докторска степен по политически науки и интернационалните връзки в Университета в Бон, Германия. Предишната академична подготовка е бакалавърска степен по мениджмънт и стопанска система с 8 години опит в ръководството на бизнеса, развиването на интернационалния бизнес и оценката на риска. Говори четири езика: иврит, съветски, британски, немски. Има над десетгодишен опит в професионалните университетски проучвания, в това число събиране, разбор и обработка на данни. Участвал е в показване на проучвания и гост-лекции в задгранични университети в Израел, Испания и Австрия.

Основни области на експертиза му са: съветска външна и вътрешна политика; съветски военни и кибер способности; модели на руско държание в държанието на модерна Русия; особености на актуалното съветско управление при президента Владимир Путин; съветската външна политика в Близкия изток; войната в Сирия; войната в Украйна; Руската политика по отношение на Централна Азия, Кавказ и Балтийско море. Експерт по политически дисциплини и теоретични подходи като: Национална сигурност; Международните отношения; Реализъм; Конструктивизъм; Външна политика; Вземане на външнополитически решения; Външнополитически разбор. Близкия изток; Иран, Сирия, Израел.

Провел е повече от 10 проучвания, написал е 6 аналитични публикации и работи в продължение на 7 години в един от водещите израелски мозъчни тръстове, Института за проучвания на националната сигурност (INSS). Участва в провеждането на огромни проучвания, поръчани от управляващите на Израел. В института INSS е бил анализатор и откривател в два отдела по едно и също време: в отдела за киберсигурност и разбора на актуалната съветска външна политика.

Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед51597 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед49628Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед69697Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед28910Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед20162Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78930Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед78023„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР