Очаквате ли от евроатлантическата тълпа в залата да ви управлява

...
Очаквате ли от евроатлантическата тълпа в залата да ви управлява
Коментари Харесай

Костадинов: Тук сме, за да преосновем България!

Очаквате ли от евроатлантическата навалица в залата да ви ръководи добре? Това запита в декларация от името на " " водачът на партията.

" Уважаеми сънародници, обръщам се единствено и само към тях, тъй като всички в тази зала би трябвало да бъдем на първо място единствено едно - българи. Питам ви, уважаеми сънародници, защото в тази зала рядко биват питани българските жители, харесва ли ви резултатът от изборите, подхожда ли ви, че за следващ път Народното събрание ще събере не народни представители - безразборна евроатлантическа навалица? Никой не може да приказва от името на българския народ, тъй като болшинството се въздържа от присъединяване в изборите. Не знаем какви са аргументите, заради които повече от 61 % от българите не гласоподаваха. Но можем да се досетим - незаинтересованост, душена леност, деградация. Това написа смъртната присъда на нашия народ и страна. Изчезваме като народ, съгласно формалната статистика, която занижава същинските цифри ", добави той.

" Почти цяла седмица към момента несвиканото Народно заседание се занимаваше с несъмнено най-важния проблем за страната ни - дали посланиците на Русия и Беларус да участват на тържественото разкриване на Народното събрание ", уточни още Костадинов.

 

Според него, в залата има евроатлантическата навалица с детско държание. " От тези хора ли очаквате да ви ръководят, очаквате ли да ви ръководят добре и да слагат българския народен интерес над всичко, както се заклеха? Съмнявам се. България е най-старата страна в Европа. Не за първи път сме изпадали в тежка духовна и политическа рецесия ", сподели водачът на " ".

Той прикани а опазване на българския лев и да изберем свободата пред робството. По думите му, " " е инструментът, който ще помогне това да се случи. Костадинов даде обещание да се борят за всяка българска душа, колкото и да им коства това. " Крайно време е българската политика да бъде ръководена от мъже, а не от мижитурки. Тук сме, с цел да преосновем България ", добави той.

Костадинов прикани да не позволяваме замесване на страната ни във войната и от територията на България да бъдат отстранени задграничните военни бази.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР