Очакват се следобед и привечер още по-бурни ветрове, които да

...
Очакват се следобед и привечер още по-бурни ветрове, които да
Коментари Харесай

Зико: Очакваме нови пориви на вятъра с над 100 км/ч, вадим още екипи да разчистват

„ Очакват се следобяд и по здрач още по-бурни ветрове, които да доближат над 100 км/ч. Призовавам хората, в случай че нямат работа на открито да стоят по домовете си ”, предизвести кметът Здравко Димитров.  Той разяснява пред TrafficNews, че екипите на общинските предприятия не са спирали да работят от нощес и непрекъснато се включват нови екипи.
Прочетете още
„ Дали работата на „ Градини и паркове ” е добра? Винаги може и по-добре, само че не са спрели да работят. Вадим още екипи в този момент и Оперативна програма „ Чистота ” се включват също.  За това влагаме в техника и ще продължим да го вършим, с цел да се реагира и при такива обстановки.  В непрекъснат контакт сме с Пожарната и Министерство на вътрешните работи по отношение на обстановката. Надявам се да не се стигна до нови вреди. Природа е! Не можем да вървим против нея, само че би трябвало да пазим и хората. Искам да попитам къде са в този момент „ зелените ”? Те скачат за всяко дърво, когато би трябвало да се отреже. Виждате какви вреди може да нанесе, а можеше да се случи и по-лошо… ”, разяснява градоначалникът.

 Той сподели, че няма вреди по общински здания, детски градини или учебни заведения, като се изключи случая в „ Тракия ”, когато падна изолираност от блок в двора на забавачка.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР