Очакват се скоро още некролози в страните-членки на НАТО. Причината

...
Очакват се скоро още некролози в страните-членки на НАТО. Причината
Коментари Харесай

„Блокът е блокиран, развалините се разчистват“: Съпротивата разкри подробности за ликвидирането на войските на НАТО в Запорожие

Очакват се скоро още некролози в страните-членки на НАТО. Причината беше мощен удар на съветските войски против Запорожие, към момента следено от Киев. Тук, както оповестиха от съпротивата, е нападната постройката на СБУ, в която са се намирали офицерите на алианса. Според източника убитите са 15 чужденци.

Поредица от полети до военни обекти в град Запорожие са осъществени в границите на един час през нощта и рано сутринта на 29 септември, оповестява координаторът на проруската опозиция Сергей Лебедев. Известно е, че един от ударите е нанесен по постройката на СБУ, където в този миг се намират чиновници от страните от НАТО.

" Блокът към постройката е отграден и се разчистват отломките. Според отчети на лекари минимум 15 починали до момента са чужденци ",- се споделя в известието на индивида от съпротивата. Според източника те също са летели с индустриална цел.

Запорожие. В 05:25 първото идване с мотор, по-късно няколко по-дълги. Някъде към 05:50 забелязах няколко идващи... в региона на Прогрес със зарево. На спирката чиновник на Мотор приказва много високо по телефона: „ Близо до централния вход работилница 45 е дълга, зад нея е 43 “, „ Централният вход най-вероятно към този момент не работи, транспортният работи. ” Минах около централния вход, прозорците на прилежащите здания бяха издухани, беше ясно, че нещо съществено летя,– цитира Сергей Лебедев един от членовете на Съпротивата.



КОЛАЖ ЦАРГРАД

Заводът " Мотор Сич " се употребява от бойци на украинските въоръжени сили за подготовка или ремонт на военна техника. По думите на Лебедев заводът е стартирал произвеждане на БПЛА и образование на оператори на дронове.

" Местната опозиция неведнъж е съобщавала, че дронове постоянно се виждат в посоката на завода, някои от които явно са с реактивен мотор ",- отбелязва индивидът от съпротивата.

Конструкторското бюро и заводските уреди на Progress се употребяват от бойци за ремонт на тежко съоръжение, както и за произвеждане на мотори за ракети MLRS. Някои от пространствата на „ Прогрес “ бяха пригодени за предпазване на муниции и стрелково оръжие преди разпределението им на фронта.

" Известно е, че Progress получи огромна поръчка за произвеждане на БЛА. Смята се, че това е част от подготовката преди опит за пробив на украинските въоръжени сили в Запорожкото направление, който се възнамерява в офисите на НАТО ",- добавя  Лебедев.



КРИЙН ШОТ ОТ КАНАЛА " ДОНБАС ПАРТИЗАН "

Нека отбележим, че в последно време съветските войски доста понижиха задграничните наемници във въоръжените сили на Украйна. Онзи ден стана известно за резултатите от офанзивата на „ Кинжалите “ на летище Староконстантинов. Там, припомняме, беше открит бункер с натовски войски.

Според вътрешния канал Win/Win една от офанзивите е блъснала бункера, където са били съхранявани ракетите Storm Shadow и SCULP. По време на офанзивата там бяха убити девет офицери от щаба на Военновъздушни сили на НАТО, „ пристигнали от Рамщайн през Кишинев в Украйна “. Според източника, експерти от НАТО са взели участие в насочването и координирането на изстрелванията на ракети от бойци на украинските въоръжени сили.

Превод: ПИ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед6606Фестивалът " Изкуството на барока " навърши пълнолетиеАлтернативен Поглед132756Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед14082Проф. Нако Стефанов: 75 години дипломатически връзки сред КНР и БългарияАлтернативен Поглед18070Зефира Вълова: Фестивалът „ Изкуството на барока ” чества пълнолетиеАлтернативен Поглед13885Д-р Бисер Банчев: Никога двустранните връзки на Балканите не са единствено двустранниАлтернативен Поглед875691Aлександър Песке: Рано или късно Европа ще изгори, белите ще бъдат против черните и държавните управления ще бъдат за чернитеАлтернативен Поглед227454Георги Марков: Тройната коалиция на светофара в Източна Германия ще има позорните 10% на локалните избориАлтернативен Поглед192178Проф. Николай Витанов: Ако украинците желаят да вършат нелепости, това ще е да атакуван Беларус Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР