Очакват се представители на почти всички ФК-та от региона, които

...
Очакват се представители на почти всички ФК-та от региона, които
Коментари Харесай

На живо във Флагман.бг: Революцията в българския футбол тръгва от Бургас

Очакват се представители на съвсем всички ФК-та от района, които от години упорстват за съществена смяна в управлението на футболната централа

Флагман.бг ще предава онлайн историческата среща на екипа на Димитър Бербатов с клубовете от Бургаска област, която ще стартира след минути в Конгресния център на Морска гара.

Очакват се представители на съвсем всички ФК-та от района, които от години упорстват за съществена смяна в управлението на футболната централа.

Революцията действително потегли от Бургас, където са и част от най-активните клубове с опозиционно държание в страната. Някои от тях съществено си изпатиха – бяха изключени и заличени и са подложени на систематичен тормоз от районния съюз на БФС.

На всички обаче към този момент е ясно, че времето за Промяната във футбола настава. Един от главните любимци за поста президент на БФС Димитър Бербатов ще показа довечера своята идея за ръководство.

Днес се чака Димитър Бербатов да показа своята идея за ръководство. Флагман.бг ще предава онлайн, започваме след минути.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР