Очакват се допълнителни промени. Заедно с новата класация на флагманите екипът

...
Очакват се допълнителни промени.
Заедно с новата класация на флагманите екипът
Коментари Харесай

Най-продуктивните Android субфлагмани: предишният крал на AnTuTu класациите е свален от трона и това е само началото

Очакват се спомагателни промени.

Заедно с новата ранглиста на флагманите екипът на бенчмарка AnTuTu разгласява и класацията на субфлагманите на Android. Тя е за месец март 2024 година В този рейтинг е настъпила трагична смяна, като е заменен водачът, който заемаше първото място от януари 2024 година насам.

През март OnePlus Ace 3V, основан на платформата Snapdragon 7+ Gen 3, зае първото място. Досегашният водач в класацията, Redmi K70E, в този момент е на второ място. След това се подреждат Realme GT Neo5 SE, Redmi Note 12 Turbo, OPPO Reno11 5G, iQOO Neo 7 SE, iQOO Z8, Redmi Note 12T Pro, OnePlus Ace Racing Edition и Honor 100.

Екипът на AnTuTu чака по-нататъшни, освен това огромни промени в класацията. Причината е, че в този момент един след различен се афишират разнообразни субфлагмански артикули, оборудвани със Snapdragon 7+ Gen3.

Статистическите данни са събрани от 1-ви до 31-ви март 2024 година В класациите на AnTuTu се употребяват междинните, а не най-високите резултати. За всеки смарт телефон са взети поради резултатите от най-малко 1000 теста – моделите с по-малко проби не са включени в класацията.

Отново да напомним, че това е класацията на AnTuTu за китайския пазар на смарт телефони. Глобалният рейтинг на бенчмарка нормално излиза след 1етири или пет дни.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР