Очакват 60% от туристите в зимните курорти да са българи.

...
Очакват 60% от туристите в зимните курорти да са българи.
Коментари Харесай

Очакват 60% от туристите в зимните курорти да са българи


Очакват 60% от туристите в зимните курорти да са българи. Това прогнозора служебният министър на туризма Илин Димитров.
Очакванията са през този зимен туристически сезон
българите да бъдат 60% от всички туристи, прогнозора служебният министър на туризма Илин Димитров в ефира на Националната телевизия.
По негови думи между 5 и 10% по-добър сезон
тази година, в съпоставяне са предходната. Факторите, които предопределят това изказване са няколко. На първо място е фактът, че сме съумели да задържим доста
положително съответствие сред цена и качество.
„ В момента курортите в Европа нарастват доста, а ние задържахме цените на въжен превоз картите и цените на услугите “, уточни министърът на туризма, представен от БНР.
Илин Димитров разпорежда и доста очаквания
на Световната купа в Банско, която ще бъде гледана от милиони хора, да бъде добра реклама за страната. Курортът желае да стане „ зелен “ – ще бъдат купени електрически автомобили и се строи
частно летище за дребни самолети, изясни той.
„ Пампорово се трансформира в съвсем целогодишна дестинация, хотелите работят и лятото, по този начин резервират и чиновниците си и качеството си, сподели Илин Димитров.

„ Боровец е покрай София, където вървят доста софиянци, тъй че зимните ни курорти се развиват доста добре, счита министърът на туризма.
Всички медии приказват положително за България
и за Белоградчишките скали, каза Илин Димитров във връзка реакциите откакто най-богатият човек в света Илон Мъск показа и разяснява  публикация, изобразяваща естествения феномен.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР